2,8 млн грн Закарпатська облрада віддала з потреб дитячої лікарні на дорогу до дачі Медведчука

Про це виданню Zaknovunu.info повідомили з депутатського корпусу обласної ради, зсилаючись на рішення бюджетної комісії під головуванням лідера закарпатського осередку партії Віктора Медведчука ОПЗЖ Івана Чубирка.

Як інформують наші джерела, 2,8 мільйона гривень спочатку передбачалося на закупівлю обладнання для потреб Закарпатської обласної лікарні, що знаходиться у м. Мукачево.

Але з приходом у керівництво комісії Івана Чубирка, його заступника екс-регіонала та голови ОДА часів Януковича Олександра Ледиди, кошти вирішили використати для організації зручної логістики з центральної дороги Мукачево-Львів до дачі Медведчука “Ведмежа барлога”, що у Жденієві.

До слова, наше джерело повідомляє, що ініціативу відібрати кошти з соціальної статті на лікування дітей і віддати для зручностей олігарха підтримав і голова Закарпатської облради Олексій Петров, який би, згідно з партійною вертикаллю “Слуги народа”, мав би наслідувати чітку позицію щодо засудження дій Медведчука президентом Зеленським.

Але, заради збереження своєї посади, екс-генерал СБУ Петров погодився віддати життєво важливі для області комісії облради на відкуп екс-регіоналам та представникам прокремлівської партії, яку на Закарпатті представляє криміналітет, екс-регіонали та колабораціоністи.

А тим часом Іван Чубирко відверто продовжує “тролити” Президента та його представників, про що свідчать, хоча б його дописи у Фейсбуку.

Відправ другу:
Залишіть коментар