У Хусті невідомі стріляли у хлопчика зі зброї? Нові подробиці резонансного інциденту

Сьогодні великого розголосу набула подія про стрілянину в Хусті.

Журналісти місцевого інтернет-видання вирішили з’ясувати, що ж насправді трапилося у Хусті. Виявляється, о 19:09 поліцейські отримали повідомлення від жінки, яка розповіла, що в місті невідома особа посеред вулиці стріляла у дітей. За словами жінки, стріляли із вогнепальної зброї і влучили одному хлопчику у плече. Зазначимо, що про цю подію у Фейсбуці написала Олена Зибіна і додала фото.

На місце події приїхала слідчо-оперативна група, яка з’ясувала, що постраждалим виявися мешканець Хуста 2009 року народження. Від отримав тілесне ушкодження, але стороннього тіла, тобто кулі, виявлено не було.

Читайте також: Вночі обстріляли з гранатомета будинок матері відомого закарпатського політика

Лікар-травматолог, який оглядав хлопчика, зазначив, що дитина отримала травму від ударом каменю чи іншого предмету. Тобто,швидше за все, у хлопчика стріляли з рогатки, а не з вогнепальної зброї. Крім того, при огляді футболки слідів пошкодження матерії правоохоронці не виявили.

Поліція взяла свідчення від батьків дитина та від постраждалого. У підсумку, від написання заяви батьки хлопчика відмовилися. Відомості будуть внесені до єдиного реєстру за ст. 125 ККУ – Умисне легке тілесне ушкодження. Як зазначила журналісту “PMG.ua” речниця відділу комунікації ГУНП в Закарпатській області Інеса Манзулич-Іванова., триває подальше рослідування. Встановлюються всі обставини цього інциденту та особа людини, яка поранила дитину.

Відправ другу:
Залишіть коментар