У навчальних закладах Хустщини відбудуться довгоочікувані ремонтні роботи

Нещодавно жителі с. Крива Хустського району дізнались приємну новину. Розпочатий місяць тому ремонт покрівлі спортзалу Кривської НВК завершено, отже займатися спортом вихованці відтепер будуть у цілком комфортних умовах.
 

«Попередня влада тільки давала обіцянки про те, що проблемні питання НВК буде вирішено. На папері все виглядало чудово, а от до справи так і не доходило. Однак, за останні три роки ми бачимо реальний результат – зроблено дах, стелю, утеплення, а тепер і омріяний ремонт покрівлі спортзалу, на який ми чекали ще з минулого століття!», – зазначила Ольга Грицак, директор Кривського НВК.

Завдяки роботі команди народного депутата Валерія Лунченка та крайового обранця Мирослава Білецького на цей проект було виділено близько мільйона гривень.

Не оминули ремонтні роботи і с. Рокосово Хустського району. Цьогоріч тут завершили заміну вікон у загальноосвітній школі. Загальна вартість проекту – 1.5 млн гривень.

Такі ж роботи проведено й у Драгівській ЗОШ. Потреба у цьому виникла вже давно. Школу здано в експлуатацію ще у 1989 році, тож 30 років навчального процесу позначилися на технічному стані будівлі досить негативно.

Наразі тут замінено 105 вікон та четверо дверей, решта – на черзі до завершення у 2019 році. Аналогічний проект очікує і Золотарівську ЗОШ.

Крім того, у період літніх канікул у Драгівській ЗОШ планують оновлення харчоблоку.

За зверненням нардепа Валерія Лунченка з бюджету України було виділено багатомільйонну субвенцію на розвиток Хустщини, тож цьогоріч ремонтні роботи очікують майже всі навчальні заклади району.

Наприклад, у с. Крайниково планують відремонтувати фасад школи, у с. Бороняво – дах, с. Іза – систему опалення, у селах Горінчево, Вертеп та Стеблівка планують заміну вікон та дверей, с. Данилово – будівництво спротивного майданчику, селах Олександрівка та Кошелево – капітальний ремонт ДНЗ, до ряду навчальних закладів планується придбання технологічного обладнання для їдалень, будівництво штучних футбольних полей тощо.

Відправ другу:
Залишіть коментар