Голова ДМС з чеським громадянством погрожує депортувати з України вірменську родину?

Про це правозахисник Олександр Пересоляк написав на власній сторінці в соцмережі FB.

Мова про вірменську родину, яка 30 років тому переїхала в Україну, рятуючись від землетрусу.

Хлопець народився в 1995 році у м. Ужгород. Нині Карену 24 роки, але українське громадянство юнак так і не зміг отримати. Причина – відмови з боку Державної міграційної служби в Закарпатській області на чолі з Ігорем Михайлишиним.

Юнак вже виграв у міграційної служби 4 суди, однак українське громадянство юнаку так і не надали. Через таку позицію ДМС юнак не зміг вступити до вищого навчального закладу, однак Збройні сили України не нехтують нагодою викликати Карена на службу в армію.

Нещодавно центральні телеканали зняли відеосюжет про зловживання в Головному управлінні Державної міграційної служби в Закарпатській області, після чого, як повідомляє юрист Олександр Пересоляк, очільник служби почав погрожувати родині Карена, що він особисто їх депортує з України.

Відеосюжет ДжеДАІ:

 
Варто відзначити, що Ігор Михайлишин являється фігурантом гучного скандалу з приводу власного громадянства.

24 квітня 2016 року очільника ГУДМС В Закарпатській області затримали на VW Touareg німецької реєстрації з документами чеха.

На дорожній знак не відреагував, бо спішив до церкви – з іронією відповідав патрульним Ігор Михайлишин.

Поліцейським водій пред’явив посвідчення водія Чеської республіки та сказав, що є приватним підприємцем, працює і проживає на території Чехії.

Згодом, перевіряючи особу, полісмени з’ясували, що водій автівки є начальником Головного управління Державної міграційної служби в Закарпатській області Ігор Михайлишин. На водія склали відповідні адмінматеріали. Пізніше чиновник втік на лікарняний, а справа “зам’ялася”.

Відео інциденту на вимогу громадськості було оприлюднено в соцмережі FB:

 
Тож виникає логічне запитання? Хто більший українець? Очільник корумпованого управління ДМС з чеськими документами, чи юнак, який народився та все своє життя провів Україні?

Відправ другу:
Залишіть коментар