У Мукачівській ЦРЛ вже три тижні не працює ліфт (ВІДЕО)

Переломи ніг, струс мозку або навіть інсульт – не привід не підніматися сходами на 4-5 поверх.

 

Такий висновок можна зробити, дізнавшись про умови перебування у Мукачівській ЦРЛ, де вже близько трьох тижнів не працює жоден ліфт. Пацієнти медзакладу обурюються, мовляв, це просто знущання над хворими.

Додаткова зарядка кожного дня йде на користь, якщо вона добровільна. А от коли людина з переломами, забоями, інсультом та навіть інвалідністю змушена пішки підійматись та спускатись сходами, спортом це важко назвати, скоріше відкритим знущанням над людиною. З такою ситуацією майже місяць змушені миритися пацієнти Мукачівської ЦРЛ.

Ліфти припинили діяти ще в середині червня. З того часу пацієнти медзакладу змушені щодня долати кілька десятків сходів, підіймаючись до своїх палат або на чергові процедури лікаря. Мукачівці обурюються: у лікарні проживає багато людей з інвалідністю, а родичі просто не в змозі самотужки кілька разів на день спускати та підіймати візки.

Зі слів працівників лікарні стало відомо, що ліфт відключили через аварійність. Ремонт неможливо провести без необхідних запчастин, а їх у свою чергу вже давно знято з виробництва, кажуть, що їх шукають, і сподіваються на якнайшвидше вирішення проблеми.


(для перегляду відео в мобільній версії ukr.net – перейдіть на сайт, клацнувши на заголовок матеріалу)

Відправ другу:
Залишіть коментар