Всесвітньовідомий кардіохірург Василь Лазоришинець підтримав Валерія Лунченка на виборах до ВРУ

Про це всесвітньовідомий кардіохірург, керівник «Національного інституту серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова» повідомив на своїй сторінці в соцмережі FB.

Дорогі моєму серцю закарпатці!!

Дякую Вам за підтримку, яку відчув, коли висунув свою кандидатуру до Верховної Ради по 71 округу. Багато теплих слів, побажань, які я почув у ці дні, зігрівають моє серце і дають розуміння, що моя робота вкрай важлива людям, нашим краянами.

Представляти Вас у Верховній Раді було б для мене великою честю.

Сьогодні я директор Національного інституту серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова – це один із найкращих закладів України, Європи, світу, де рятують людські життя, зосередженні знання і досвід лікарів найвищого рівня. Майже 40 років я віддаю себе улюбленій професії і роблю все можливе для того, щоб українська медицина наближувалась до світових стандартів. Завжди особисто відповідаю за результати своєї роботи. Багато чого з колегами змогли досягти.

Розумію, що вітчизняна медицина потребує системних змін, тому збирався до парламенту. Після подачі документів мав час на роздуми, і вирішив, що слід зосередитись на своїй професійній сфері. Перш за все я лікар і керівник інституту, який потребує щоденної уваги. Тому на цій діяльності найближчим часом і зосереджусь. Адже тисячі пацієнтів чекають на допомогу.

Саме тому я вирішив зняти з виборів свою кандидатуру.

Тим більше, що у нас в Хусті є гідний кандидат, який дуже багато зробив для нашого краю. Молодий, енергійний, принциповий – він своїми справами довів, що зможе змінити життя наших земляків на краще. Це – Валерій Лунченко.

Прошу всіх, кому не байдуже наше майбутнє, підтримати 21 липня на виборах до Верховної Ради нашого земляка Валерія Лунченка. З ним разом ми зможемо зробити для нашого краю більше!

 

Відправ другу:
Залишіть коментар