Громада Закарпаття обурена призначенням Сергія Гайдая в Закарпатську ОДА

Громада Закарпаття обурена призначенням заступником голови Закарпатської ОДА Сергія Гайдая, який при Президентові Порошенку очолював Мукачівську РДА.

28 листопада 2018 року Сергія Гайдая звільнено відповідно до пункту 2 частини першої статті 40 Кодексу законів про працю України у зв’язку із скасуванням допуску до державної таємниці.

Відомо, що жоден ремонт доріг в Мукачівському районі не проходив без усної візи Гайдая, який лобіював на всіх тендерах одну фірму.

І якщо цьому чиновнику не знайшлося місця в корумпованій команді Порошенка, то справжній подив викликає, як він міг стати новим обличчям Володимира Зеленського.

ЧИТАЙТЕ: Закарпатські ЗМІ звернулися до Зеленського через призначення корупціонера Порошенка в ОДА

Нагадаємо, сьогодні Зеленський здійснює візит до Ужгорода, де планує провести нараду з працівниками прикордонного руху та представити Ігоря Бондаренка на посаду очільника Закарпатсткої ОДА, де йому, на фоні Гайдая, відведена роль “весільного генерала”.

До слова, УДО Президента України змусило зняти 54 урни на Набережній Незалежності, де відбуватиметься піша прогулянка Зеленського та скандальних закарпатських мажоритарників від “Слуги Народу”!

Там громадськість планує почути від Зеленського відповіді на питання щодо обіцяного ним розмитнення євроблях та призначення Гайдая в ОДА.

Щось не пам‘ятаю, щоб із часів Януковича щось таке робилось під час візиту високопосадовців – пише Віталій Глагола в своєму телеграм-каналі.

ФОТО – Катерина Ірха

Відправ другу:
Залишіть коментар