У Відні виявлено елітну нерухомість Андрія Андріїва (ФОТО)

Бізнес та житлова нерухомість Андрія Андріїва у Відні.
 
Кошти, які брати Андріїви заробляють на бюджеті Ужгорода нелегально вивозяться до Австрії де вкладаються у економіку цієї країни – пише ТРИБУНА.

На розі вулиць австрійської столиці Franz–Josefs–Kai та Zelinkagasse Андріїви придбали ресторан Manzoni Burger&Steak. Вартість – понад мільйон євро. Оформлений він на дочку Андрія Тетяну та зятя Ярослава Лакусту.
 
За адресою за Arminenstrasse16, Wien 1220 Родина Андріїва придбала сучасний будинок. наразі в ньому здійснюються оздоблювальні роботи. Вартість такої споруди в цій частині Відня понад 700 тисяч євро.. Очевидно, що це тільки невелика частина того, що в реаліях належить цій родині.

Правоохоронні органи України вперто не хочуть бачити криміналу братів Андріївих.
 
Голова постійної комісії Закарпатської облради з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій Андрій Андріїв є рідним братом Ужгородського міського голови Богдана Андріїва.

Обоє балотуються до Верховної Ради Україна на позачергових парламентських виборах. Богдан – 7 номер у списку Оппоблоку, Андрій мажоритарником по ВО №68.

Відправ другу:
Залишіть коментар