В Ужгороді втретє стартував мотопробіг єдності (ФОТО)

У понеділок, 15 липня, з площі Театральної в Ужгороді стартував мотопробіг за єдність України. Третій рік поспіль саме обласний центр Закарпаття стає відправною точкою для заходу.
 
З Ужгорода вирушили понад два десятки байкарів, до яких долучатимуться однодумці за маршрутом слідування. Наразі у колоні не лише закарпатці, але мешканці Луцька і Запоріжжя, а також гість з Білорусі. Вони подолають відстань у 3310 кілометрів, відвідавши 31 українське місто. Якщо у попередні роки заїзд фінішував на Чонгарі, що на адмінмежі з окупованим Кримом, то цьогоріч маршрут продовжили до Одеси, куди учасники мають прибути 23 липня.

«Раніше маршрут охоплював до 20 міст України, тепер їх 31. Їхатимемо через Закарпаття, Львівщину, Івано-Франківщину, Тернопільщину, Волинь, Київщину, Харківську, Запорізьку, Дніпропетровську області… Учасників також з кожним роком все більше», – розповів у коментарі «Сайту міста Ужгород» закарпатський співорганізатор мотопробігу Ігор Афганець.

За словами організаторів, акція має на меті продемонструвати територіальну цілісність України та єдність її багатонаціонального і поліконфесійного суспільства. Естафету передаватимуть від міста до міста, від області до області.

Джерело

Відправ другу:
Залишіть коментар