Шопінг у Мукачеві для двох ужгородок обернувся пеклом (ВІДЕО)

Поїздка в місто над Латорицею обернулась для двох юних дівчат жахом. Ужгородки Анастасія та Юлія після шопінгу у Мукачеві піддалися цькуванню у соцмережах.
 
Справа в тому, що власник одного з магазинів органічної косметики звинуватив дівчат у крадіжці. Мовляв, вони вкрали крем. Скрін із відеозапису, на якому ужгородки стоять посеред магазину, одразу розповсюдили у соцмережах та оприлюднили чимало ЗМІ.

У магазині органічної косметики у центрі Мукачева відеокамер нема, тому власник крамниці пішов у сусідній магазин, в який також заходили дівчата, і зробив скрін із їхнього відеозапису.

Ужгородки були шоковані, коли їх почали цькувати у соцмережах, телефонувати і називати злодійками. Мама однієї з них розповідає, що того вечора не на жарт перелякалася за свою дитину. Дівчина плакала і говорила, що не хоче жити, бо всі вважають її крадійкою та звинувачують у ганебному злочині.

Згодом ужгородки знайшли контакти власника крамниці Едуарда і зателефонували йому. Що з цього вийшло – дивіться у сюжеті. А тим часом власник магазину оприлюднив листування з однією з дівчат.


(для перегляду відео в мобільній версії ukr.net – перейдіть на сайт, клацнувши на заголовок матеріалу)

Відправ другу:
Залишіть коментар