Андрій Рубель прокоментував затримання слідчого Берегівської поліції, який вимагав 200 доларів хабара

Працівники УСБУ в Закарпатській області, спільно з працівниками ДБР України, затримали працівника слідчого відділу поліції Берегівщини.
 
Поліцейський отримав неправомірну вигоду від фігуранта кримінального провадження

Вчора, 26 липня, близько 17:30, працівники УСБУ в Закарпатській області, спільно з працівниками ДБР України, затримали в місті Берегово 27-річного працівника слідчого відділення Берегівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області.

Операція проводилася у рамках кримінального провадження, відкритого прокуратурою Закарпатської області за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (Одержання неправомірної вигоди службовою особою).

За сприяння в обранні судом більш м’якого запобіжного заходу поліцейський отримав від фігуранта кримінального провадження неправомірну вигоду в розмірі 3200 гривень. Грошові кошти були частиною суми, яка складала в еквіваленті 200 доларів США. Правоохоронець затриманий у порядку статті 208 КПК України.

«Закарпатська поліція повсякчас відслідковує ситуацію, що стосується її особового складу. Наша позиція категорична – хабарництву в правоохоронних органах не місце. На його прояви наша реакція буде одностайною – звільнення та притягнення до відповідальності згідно з чинним законодавством. В поліції нема місця тим, хто ганьбить звання поліцейського хабарництвом», — наголосив т.в.о.начальника ГУНП в Закарпатській області полковник Андрій Рубель.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Відправ другу:
Залишіть коментар