В Офісі Президента України відреагували на відео щодо ситуації в Ужгородському пологовому будинку

Про це на своїй сторінці в соцмережі FB розповів народний депутат Роберт Горват.

В Офісі Президента України відреагували на відео щодо ситуації, яка склалася в Ужгородському пологовому будинку.

Сьогодні колектив медзакладу зустрівся із головою Закарпатської ОДА Ігорем Бондаренком.

Нагадаємо, раніше колектив Ужгородського пологового будинку звернувся до Андрія Богдана та Володимира Зеленського з приводу корупції місцевих царьків.

Коротко: Міськрада Ужгорода умисно не підписує договору з переможцем конкурсу на посаду очільника пологового будинку, натомість лобіює в це крісло відомого корупціонера Юрія Ломагу. Для цього мер Ужгорода вчергове вирішив провести конкурс.

На зустріч очільник області прийшов із міським головою Ужгорода Богданом Андріївим та його заступником Олександром Білаком. Останні, переконаний, знайшли тисячу причин, аби виправдати свої незаконні дії, які мотивовані фінансовою вигодою. Однак, наскільки мені відомо, колектив медзакладу розставив усе по своїх місцях і пояснив губернатору, звідки і які дують вітри.

ЧИТАЙТЕ: Ужгородський пологовий після конкурсу залишається без керівника (ВІДЕО)

Ігор Бондаренко пообіцяв на завтра до обіду знайти вихід із ситуації, що склалася. Маю велике сподівання, що рішення буде об’єктивним і очільник області стане на бік колективу. За свою відвагу дати опір злочинній системі міста медики заслуговують на справедливість. Власне, як цієї справедливості заслуговують усі бюджетні заклади Ужгорода, на які сьогодні здійснюється шалений тиск із боку міської влади – зазначив нардеп.

Відправ другу:
Залишіть коментар