Чергове повідомлення про "замінування": в Ужгородській міськраді до обіду шукали вибухівку


Периметр міської ради очепили стрічкою. Громадян на територію не впускають, а самих працівників з установи «попросили»: знову невідомі надіслали повідомлення про ймовірне замінування усіх державних закладів Ужгорода.

Свавіллям та безвідповідальністю називають подібні дії невідомих працівники міської ради. Припускають: такі повідомлення надходять, ймовірно, щоб дестабілізувати роботу та для психологічного тиску. А громадян, які прийшли до міськради вирішити свої питання, доводиться приймати буквально на вулиці.

За завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності передбачається кримінальна відповідальність.

Як пояснюють у поліції, встановити мінерів досить важко. А сама процедура – складна й довготривала. Але правоохоронці працюють, аби таки знайти порушників.

Поліцейські спільно з рятувальниками продовжують обстежувати всі установи. На 14-ту годину в міській раді повідомлення про замінування не підтвердилося. Тільки після повної перевірки правоохоронці будуть вирішувати питання про відкриття кримінального провадження.

Відправ другу:
Залишіть коментар