145 медичних працівників пологового будинку Ужгорода збираються страйкувати


Скандал навколо пологового будинку в обласному центрі Закарпаття продовжує набирати оберти, медичний колектив готується до страйку.

7 серпня, трудовий колектив комунального підприємства «Ужгородський міський пологовий будинок» звернувся до міського голови Богдана Андріїва із зверненням, в якому просить надати інформацію про об’єктивні причини невиконання внесеного подання та рішення конкурсної комісії від 16 липня щодо призначення керівником Вікторії Пантьо, а також копії документів, які стали підставою для прийняття скандального розпорядження Б.Андріїва від 29 липня про скасування результатів конкурсу на директора пологового та призначення нового.

Про це повідомляє громадський правник Віталій Грегор.

Звернення підписало 145 медичних працівників закладу, які наголосили, що у разі ігнорування думки трудового колективу комунального некомерційного підприємства «Ужгородський міський пологовий будинок», вони залишають за собою право на страйк.

Нагадаємо, колектив ужгородського пологового звернувся до Зеленського з почати розслідування проти мера Андріїва через погрози, залякування та відтягування підписання договору з новообраним керівником.

В Офісі Зеленського відреагували на скандал із призначенням керівництва Ужгородського пологового будинку.

Відправ другу:
Залишіть коментар