Суд розгляне апеляційну скаргу прокурора по смертельному ДТП на Берегівщині


12 серпня суд в Ужгороді розгляне апеляційну скаргу прокурора в справі смертельної ДТП на Берегівщині щодо зміни запобіжного заходу.

Нагадаємо, Берегівським районним судом 22 липня було обрано підозрюваному у смертельній ДТП запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із визначеною заставою у 50 тисяч грн.

Згодом прокуратура оскаржила такий запобіжний захід.

На початку серпня була перша спроба подати апеляцію, проте попереднє засідання апеляційного суду 1 серпня зірвалось через неявку прокурора та підозрюваного, які не були належним чином повідомлені судом.

Нагадаємо, жахлива ДТП сталась 21 липня у с.Свобода, Берегівського району. Водій, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, скоїв наїзд на двох товаришів на узбіччі та втік з місця ДТП.

Товариш Михайла Шеремети розповідав, що шанс врятувати 17-річного хлопця був. Але після наїзду йому довелось тягнути пораненого товариша до найближчої хати. Його повезли на автомобілі до лікарні, але дорогою Михайло помер.

Після інформації, що захист підозрюваного хоче отримати “м’якший” вирок, обурилось усе село, яке до сих пір оплакує молодого юнака. Люди звернулись до керівництва Нацполіції в Закарпатської області.

Т.в.о. начальника ГУ НПУ Андрій Рубель повідомив, що поліція зяла під контроль справу по смертельному ДТП на Закарпатті.

Відправ другу:
Залишіть коментар