Ужгородці допомогли прикордонникам затримати нелегальних мігрантів


Завдяки тісній співпраці з місцевими жителями учора на кордоні зі Словаччиною та Польщею правоохоронці затримали дві групи нелегальних мігрантів.

Так, військовослужбовці Чопського загону викрили групу іноземців, які планували потрапити до Словаччини в обхід пунктів пропуску. Дільничному інспектору відділу «Ужгород» надійшла інформація, що в один з хостелів Ужгорода заселилася група ліванців. Надалі один з іноземців залишив заклад та висунувся з особистими речами в місто.

З метою недопущення спроби незаконного перетину кордону військовослужбовці організували приховане спостереження за маршрутом руху чоловіка. Іноземець зустрівся з невідомою особою та попрямував з нею в бік державного кордону. Правопорушників затримали за кількасот метрів від кордону. Обидва чоловіки мали із собою закордонні паспорти громадян Лівану. Вони визнали, що планували дістатися країн Європи поза пунктами пропуску, оскільки не мали усіх необхідних документів. Наразі незаконних мігрантів доставлено в пункт тимчасового тримання Чопського загону.

Відправ другу:
Залишіть коментар