На Закарпатті 23 вересня розпочнуться навчальні збори резервістів (ВІДЕО)


Триватимуть вони протягом 10 днів.

Під час навчальних зборів резервісти пройдуть курс навчання, здобудуть нові знання та відновлять навички за своєю військово-обліковою спеціальністю.

Протягом десяти днів на базі військових частин резервісти будуть проходити спеціальну підготовку. Стартують масштабні збори з 23 вересня і триватимуть 10 днів по 2 жовтня включно.

До заходів будуть залучати чоловіків віком від 18 до 60 років. Будуть запрошені і такі, які не мали відповідної військової підготовки.
Міністерство оборони такі заходи всебічно забезпечують, як і матеріально, так і технічно. Близько 10% залучених до зборів – війсковозобов`язані , які мають певний досвід служби в армії. Вони або служили за мобілізацією, або за контрактом.

Також військоковозобов`язані за бажання мають можливість укласти контракт до резерву, тобто вони будуть приписані до певної частини, і їх будуть викликати лише у випадку навчать або мобілізації. Також у військкоматах пропонують вступати до лав Збройних сил за контрактом.

Вже 20 серпня 128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада проводить день відкритих дверей. Тож усі охочі можуть перевірити, у яких умовах живуть військовослужбовці, а також побачити нові зразки озброєння та техніки військової частини.

Відправ другу:
Залишіть коментар