На посаду заступника голови Закарпатської ОДА претендує працівник Приватбанку

20 серпня на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції з’явилася декларація Гетманенка Олексія Олександровича.

Декларацію за звітний період працівник АТ комерційний банк “ПриватБанк” подав в якості кандидата на посаду заступника голови Закарпатської обласної державної адмінстрації.

Згідно з даними е-декларації, за 2018 рік Олексій Гетманенко заробив в Приватбанку 328 513 гривень.

78 882 грн додатково задекларовано, як дохід від зайняття підприємницькою діяльністю. Дружина претендента на посаду заступника Ігоря Бондаренка за минулий рік заробила в Закарпатській обласній раді 225 206 грн.

Нагадаємо, в 2015 році Олексій Гетманенко балотувався в депутати Ужгородської міської ради від Політичної партії “Наш край”, однак за результами голосування мандат не отримав.

З 2010 по 2015 рік являвся депутатом Ужгородської міської ради та входив у фракцію Єдиний центр Віктора Балоги. Разом з регіоналами голосував за передачу гуртожитку по вул. Богомольця, 20 комерційній структурі ВАТ «Ужгородхліб». Внаслідок рейдерського захоплення гуртожитку – 170 мешканців будинку могли опинитись на вулиці.

Після зміни влади в України, Закарпатську область в ЗМІ називають новою вотчиною партнера Коломойського – Ігоря Палиці.

Нагадаємо, до націоналізації Приватбанку державою, банком володіли бізнесмени Ігор Коломойський та Генадій Боголюбов, які контролювали 92 % акцій установи.

Відправ другу:
Залишіть коментар