Воротаря ФК "Минай" визнано кращим в шостому турі Першої Ліги


Воротар ФК «Минай» Андрій Попович увійшов у символічну збірну 6 туру Першої ліги за версією провідного футбольного видання Sport Arena.

Це вже його друге потрапляння у в цю традиційну рубрику.

Ось що пише видання:

Воротар – Андрій Попович (ФК Минай)

Дуже неоднозначний матч пройшов у Петровому, де гості (дебютанти турніру) здобули цілком прийнятний результат – нічию проти одного з фаворитів сезону. Посприяв цьому воротар: Попович надійно діяв на лінії, кілька разів виручив, а хоча в неоднозначному моменті привіз пенальті – так сам і нівелював загрозу, парирувавши удар Щедрого й не допустивши добивання. Також справився з ударом Коваленка зі штрафного, а в моменті, коли Січінава, з яким не дограв Стасюк, зрівняв рахунок, виручити було б важко – дуже вже хороше виконання.

Детальніше про збірну туру від Sport Arena можна дізнатися тут.

Раніше у цю рубрику потрапляли «минайці» Дмитренко, Пиняшко та Маїк. Коли команда виступала у Другій лізі, то в цю збірну 7 разів потрапляв Роберт Гегедош, 3 – Артур Карноза, 2 – Анатолій Нурієв та Артем Кулініч та по разу Михайло Кополовець, Вадим Страшкевич, Василь Беца та Яромир Лобода.

Окрім цього, за підсумками матчу з «Інгульцем» відзначили і Петра Стасюка. Його журналісти Sport Arena визнали «Man of the match» цього поєдинку.

Ось що пише про нього видання:

Лівий вінгер Миная заслужив сьогодні на відмінну оцінку. Господарював на своєму фланзі, забивши шалений за виконанням м’яч. І нехай хто хоче говорить, що він робив передачу – ми в це не віримо!

Відправ другу:
Залишіть коментар