Закарпатська ОДА обіцяє підтримку лижній фабриці «Фішер» в Мукачеві (ВІДЕО)


Голова Закарпатської ОДА Ігор Бондаренко з робочим візитом завітав на одну з найбільших у Європі фабрик із виготовлення гірськолижного спорядження – товариство «Фішер», що знаходиться у Мукачеві.

Він дізнався більше про систему роботи на фабриці, умови праці людей та заробітну плату, і розповів, яким чином в подальшому сприятиме розвитку цього підприємства.

Новітня технологія, більше тисячі працівників, ідеальні умови праці та гідна заробітна плата – чинники, які майже пів століття тримають підприємство з виробництва гірськолижного спорядження «Фішер» в топі найуспішніших фабрик Європи.

Гендиректор підприємства Василь Рябич розповідає: в розвитку компанія не стоїть на місці. З кожним роком намагаються якісно змінюватись, вибудовувати нову стратегію та відкривати нові широти.

Василь Рябич додає, підприємство «Фішер» – гордість краю, його візитна картка не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Третій найбільший виробник лижної продукції та спортивного інвентарю у світі, європейський «лижний» бренд №1, світовий лідер за обсягами продажів.

Голова обласної адміністрації Ігор Бондаренко, який мав змогу ознайомитися детальніше з процесом роботи на підприємстві, каже: «Фішер» – яскравий приклад того, що будь-якій країні, в будь-якій ситуації можна працювати і навіть гідно заробляти. І саме розвитку таких компаній держава повинна сприяти.

Відправ другу:
Залишіть коментар