В Ужгороді знову обиратимуть головного лікаря пологового будинку (ВІДЕО)


Сьогодні, на сесії міської ради прийняте рішення про оголошення повторного конкурсу на посаду головного лікаря пологового будинку Ужгорода.

У ході чергової сесії Ужгородської міськради 26 депутатів проголосували за проект 1734 “Про проведення повторного конкурсу”.

За словами Віталія Грегора, таким чином, якщо це рішення міськради не буде скасовано, повинен відбутися новий повторний конкурс на на посаду директора комунального некомерційного підприємства «Ужгородський міський пологовий будинок».

Нагадаємо, 24 червня під тиском громадськості та враховуючи думку більшості трудового колективу медичного закладу конкурсна комісія міськради обрала більшістю голосів керівником пологового Вікторію Пантьо.

Однак міський голова Ужгорода Богдан Андріїв відхилив своїм розпорядженням подання конкурсної комісії від 16.07.2019 щодо призначення Пантьо В.А. на посаду директора комунального некомерційного підприємства «Ужгородський міський пологовий будинок» і вніс проект рішення «Про проведення повторного конкурсу».

Опісля трудовий колектив даного медичного закладу звернувся на президента В.Зеленського і анонсував підготовку до страйку, якщо міська рада не повернеться в правове русло.

Відправ другу:
Залишіть коментар