Остапчук та «Время и Стекло»: відомо, які зірки шоу-бізнесу розважали гостей на весіллі у сина Балоги (ФОТО)

7 вересня, одружувався син колишнього народного депутата та голови Закарпатської облради Івана Балоги – Іван.

Як уже писало “PMG.ua”, його обраницею стала 22-річна мукачівка Валерія Работинська.

Святкування були у Мукачеві в ресторані “Eventum Hall”. Весілля відгуляли з розмахом. Не обійшлося і без зірок шоу-бізнесу.

Як йдеться у дописі вайбер-спільноти “PMG.ua”, ведучим весілля був Володимир Остапчук. Зазначимо, що шоумен вів пісенний конкурс Євробачення, був ведучим програми “Інспектор. Міста” на 1+1, а зараз є учасником популярного шоу “Танці з зірками”. Володимир Остапчук не вперше в Мукачеві. Минулого року він провів ревізію міста над Латорицею. Тоді Мукачівська ЦРЛ отримала віднаку “Ганьба міста”.

Володимир Остапчук був ведучим на весіллі сина Івана Балоги

Зазначимо, що телеведучий ще напередодні весілля був знайомим із одним із родичів нареченого – мером Мукачева Андрієм Балогою. Їхню розмову, яка викликала неабиякий резонанс, можна побачити тут.

Крім того, розважали готей на весіллі Балоги відомий український гурт “Время и стекло”.

Наречена Валерія навіть заспівала на сцені разом із солісткою гурту Надією Дорофеєвою одну з їхніх пісень.

У скільки родинам наречених обійшовся виступ “Время и стекло” – невідомо. Однак зазначимо, що минулого року виступ гурту (40-60 хв) на корпоративі вартував 35 тисяч доларів. Щоправда, така ціна була у період новорічно-різдвяних свят.

І молодята, і рідні та друзі наречених були в захваті від зіркових гостей на весіллі. Вони активно оприлюднювали світлини у соцмережі Instagram. Навіть оприлюднили фото меню, яке було на весіллі і, звісно ж, салют.

Відправ другу:
Залишіть коментар