Валерій Лунченко запросив краян на відкриття нового театрального сезону в Закарпатському обласному театрі драми та комедії

Відповідний допис закарпатський нардеп Валерій Лунченко розмістив на своїй офіційній сторінці в соцмережі FB.

“Ще 2 роки тому мало кому вірилося, що Хуст матиме власний театр!

Діючі приміщення будинку культури знаходилися у жахливому стані, тож наша команда вирішила втілити в життя амбітний проект з реконструкції будівлі під Закарпатський театр драми та комедії.

Нам вдалося подолати всі труднощі і вже в березні цього року двері обласного театру відчинились для перших гостей. Оновлено сцену, створено лаундж-зону, забезпечено сучасне освітлення та акустику.

Нині ж, після літніх канікул, радий запросити мешканців та гостей міста Хуст на відкриття нового театрального сезону, який розпочнеться музичною комедією-фарсом «Перемудрували»!

Разом з родиною точно завітаю до нашого театру цього сезону, а ви?” – йдеться у дописі.

Восени 2017 року голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, народний депутат Валерій Лунченко та обласний обранець Мирослав Білецький провели виїзну нараду в ході якої було прийнято рішення передати приміщення районного будинку культури у користування Закарпатського обласного театру драми і комедії.

Шляхом залучення коштів з бюджетів різного рівня, проект з реконструкції будівлі під обласний театр таки вдалося реалізувати.

14 березня 2019 року Закарпатський обласний театр драми та комедії у м. Хуст вперше відкрив свої двері – у стінах вже оновленої будівлі відбувся прем’єрний показ музичної драми Олександра Гавроша «Останнє танго в Хусті».

Довідково: Початок музичної комедії-фарс “Перемудрували” відбудеться сьогодні о 19.00. Режисер-постановник В’ячеслав Давидюк, Директор-художній керівник – Василь Снітар.

Фото – “до” та “після”:

Відправ другу:
Залишіть коментар