Крайові обранці та громада області звернулися до Зеленського щодо призначення одіозного Гайдая заступником Бондаренка

Відповідне звернення опубліковано на сайті Закарпатської обласної ради:

“Днями в одному із засобів масової інформації було розповсюджене інтерв’ю Сергія Гайдая, який, посилаючись на Вас, оголосив про попереднє рішення призначити його першим заступником голови Закарпатської обласної державної адміністрації (джерело htpps://www.facenews.ua/articles/2019/330126).

06 вересня 2019 року в Закарпатській обласній раді відбулося засідання погоджувальної ради депутатських фракцій, на якому, окрім іншого, було вирішено звернутися до Вас, Володимире Олександровичу, з проханням підібрати на посаду першого заступника голови Закарпатської ОДА людину з більш високими моральними та діловими якостями, оскільки рівень підготовки та життєві принципи Сергія Гайдая, який вже працював у Закарпатській області кілька років, не відповідають задекларованим Вами високим стандартам керівних кадрів державної служби.

Користуючись нагодою, висловлюємо готовність до співпраці з органами виконавчої влади в здійсненні необхідних реформ, реалізації державної політики в області та відстоюванні інтересів мешканців Закарпаття.

Звернення підписане керівниками та уповноваженими представниками всіх наявних в обласній раді депутатських фракцій і груп” – йдеться у зверненні.

Варто додати, що сьогодні закарпатські ЗМІ та громадські активісти також звернулися на адресу Офісу Президента щодо призначення корупціонера часів Порошенка на посаду заступника голови Закарпатської ОДА.

За часів Геннадія Москаля одіозний чиновник очолював Мукачівську РДА. Громада Закарпаття попереджає про мирні демонстрації у разі призначення порошенківського хабарника на посаду першого заступника Ігоря Бондаренка. До слова, губернатор області сам зайняв позицію проти призначення С. Гайдая на будь-яку посаду в Закарпатській ОДА.

Відправ другу:
Залишіть коментар


Додано один коментар.