Двоє екс-членів ЄЦ стали заступниками Ігоря Бондаренка - досьє на топ-чиновників

Сьогодні, 11 вересня, Уряд схвалив призначення Олексія Гетьманенка та Ольги Травіної – заступниками голови Закарпатської обладміністрації Ігоря Бондаренка – пише pravda.com.ua.

Що відомо про новоспечених топ-чиновників?

Олексій Гетьманенко

З 2010 по 2015 рік являвся депутатом Ужгородської міської ради та входив у фракцію Єдиний центр Віктора Балоги. Разом з регіоналами голосував за передачу гуртожитку по вул. Богомольця, 20 комерційній структурі ВАТ «Ужгородхліб». Внаслідок рейдерського захоплення гуртожитку – 170 мешканців будинку могли опинитись на вулиці. Тоді фірма, на балансі якої рахувався цей будинок, за згодою міськвиконкому, намагалася “оперативно” виселити понад 56 ужгородських сімей на вулицю. Мешкаючи в гуртожитку вже понад 20 років, люди були в розпачі і розгубленості, адже іншого житла просто не мали.

В 2015 році Олексій Гетьманенко балотувався в депутати Ужгородської міської ради від Політичної партії “Наш край” по округу в мікрорайоні “Шахта”, однак за результами голосування мандат не отримав.

До посади в Закарпатській ОДА працював в АТ комерційний банк “ПриватБанк”.

ЧИТАЙТЕ:

Ольга Травіна

З 2010 по 2013 рік являлася членом фракції ЄЦ в Ужгородській міській раді, але в червні 2013 разом з колегами Михайлом Рошко, Мирославою Гасинець, Вікторією Тарахонич та Тетяною Козак покинули ряди групи Віктора Балоги. Пізніше працювала заступником міського голови Ужгорода, куратором освітніх питань.

До призначення в ОДА О.Травіна працювала начальником Управління пільг, гарантій та компенсацій Департаменту праці та соціального захисту населення Ужгородської міської ради.

Раніше вона працювала на посаді начальника управління економіки та стратегічного планування Ужгородської міської ради, однак змушена була покинути цю посаду через особистий конфлікт з міським головою Богданом Андріївим, зумовлений ситуацією по скандальній реконструкції “Совиного гнізда”, що стала приводом для порушення щодо нього кримінального провадження.

Підозрювалася у створенні, разом з Віктором Балогою, схеми «освоєння» грошей ЄС поза законом. Відповідне розслідування провели журналісти Радіо Свобода.

Також стало відомо, що Офіс Президента навідріз відмовився призначати на посаду першого заступника голови Закарпатської ОДА одіозного чиновника часів Порошенка – екс-голову Мукачівської РДА Сергія Гайдая.

Відправ другу:
Залишіть коментар


Додано один коментар.