Стало відомо хто може стати керівником поліції Закарпаття

Сергій Тіхонов

Про це у своєму телеграм-каналі повідомляє журналіст Віталій Глагола.

За моєю інформацією, днями у поліції Закарпаття з‘явиться новий керівник – ним стане начальник Департаменту карного розшуку (ДКР) Національної поліції України Сергій Тіхонов. Простими словами – очільник карного розшуку поліції України. Нагадаю, колишнього керівника Романа Стефанишина звільнили ще 18 липня і тимчасово обов‘язки начальника ГУ Нацполіції Закарпаття виконував Андрій Рубель.

Мені відомо із власних джерел, що сьогодні о 16:45 Тіхонов зібрав всіх керівників департаменту карного розшуку у Києві, подякував за службу і повідомив, що його призначили начальником ГУНП в Закарпатській області – повідомляє журналіст.

Читайте також: Двоє екс-членів ЄЦ стали заступниками Ігоря Бондаренка – досьє на топ-чиновників

Наразі обов’язки керівника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області виконує полковник Андрій Рубель, який зайняв цю посаду після відсторонення Романа Стефанишина. До призначення в Закарпаття Андрій Рубель працював першим заступником начальника Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Відправ другу:
Залишіть коментар


Додано один коментар.
  1. За два місяці поспіль А.Рубель нічого корисного для поліції Закарпаття не зрообив. Жодної ротації керівного складу не відбулося. Закарпатці будуть дуже вдячні новому очільнику ГУНП в Закарпатській області Сергію Тіхонову, якщо йому вдасться побороти корупцію, насамперед в органах поліції та інших правоохоронних структурах краю. Треба посилити боротьбу з хабарництвом на митниці, в держприкордонслужбі, лісовій галузі тощо. На посади очільників відділів, відділень та служб слід призначати професіоналів, молодих і не заангажованих, а перед тим досконало та об’єктивно і принципово перевіряти їх на причетність до збагачення (звідки у них дороговартісні автівки, вілли, нерухомість тощо), чи відповідає придбане ними їхній зарплатні. Надіємося на корінні зміни найближчим часом і побажаємо новому керівнику плідних успіхів у роботі.