Міська влада Ужгорода проігнорувала мітинг пологового (ВІДЕО)


Мирну акцію протесту влаштували працівники Ужгородського пологового будинку перед міською радою на вулиці Поштовій в Ужгороді.

Люди обурені рішенням міськради від 5 вересня 2019 року «Про проведення повторного конкурсу», адже колектив серед трьох претендентів вже обрав більшістю голосів своїм керівником Вікторію Пантьо.

Відновіть законність в місті! Підтримуємо Вікторію Пантьо! – з такими гаслами вийшов колектив Ужгородського пологового будинку на мирну акцію протесту перед міськрадою на вулиці Поштовій. Люди вимагають визнати керівником закладу переможницю конкурсу, який відбувся ще 24 червня.

Колектив комунального некомерційного підприємства «Ужгородський міський пологовий будинок» – а це понад 350 чоловік – обурений рішенням міської ради від 5 вересня «Про проведення повторного конкурсу».

Ініціативна група медзакладу 9 вересня звернулась до міського голови накласти вето на це рішення на підставі частини 4 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні». Паралельно подали звернення до голови Закарпатської ОДА Ігора Бондаренка з проханням відновити законність у місті.

Проте міська влада проігнорувала звернення колективу. Тому люди й влаштували мітинг. Але ні міський голова, ні жоден представник міської ради до протестувальників не вийшов.

Медики кажуть, і надалі відстоюватимуть свою позицію у правовому полі.

Відправ другу:
Залишіть коментар