Інформація про статки військових прокурорів стане відкритою


Заступник Генерального прокурора – головний військовий прокурор Віктор Чумак скасував рішення свого попередника Анатолія Матіоса, через яке декларації військових прокурорів вилучили з публічного доступу.

Інформація про статки військових прокурорів стане відкритою і кожен громадянин матиме змогу ознайомитися з нею на офіційному веб-сайті НАЗК.

Відправ другу:
Залишіть коментар


Додано один коментар.
  1. А чому стане відкритою інформація про статки тільки військових прокурорів? Чи Ви думаєте що невійськові прокурори не крадуть, не беруть взяток і живуть, бідні, на одну зарплату. Тоді поясніть мені звідки у них по3-4 квартири по 3-4 машини та інше дорогоцінне майно. Може це пояснює як вони ,,не бачать” гральні автомати в центрі міст і селищ. ,,Не бачать” як вирубуються остатки лісу в Карпатах. Та вони зовсім нічого ,,не бачать” що роблять можновладці. Зате відігруються на простих українцях-не дай Боже з чимось до них потрапити. За ущерб в 1000 гривень готові сховати людину, у якої нема чим платити, хоч на 100 років. А що до показників зарахується.