Проти приєднання до Ужгорода - громада сіл Коритняни та Кінчеш звернулися до Бондаренка

Відповідний допис в соцмережі FB розмістив депутат Коритнянської сільської ради Ужгородського району Костянтин Калабіга.

Шановна громада сіл Коритняни та Кінчеш Ужгородського району, декілька днів поспіль поширюється інформація через засоби масової інфорамації про те, що депутати Закарпатської обласної ради на пленарному засіданні, яке вже відбудеться 26.09.2019 року, планують розглянути та внести зміни до майбутнього Перспективного плану створення об’єднаних територіальних громад Закарпатської області, якими планують приєднати/об’єднати Коритнянську сільську раду (села Коритняни та Кінчеш) Ужгородського району до майбутньої Ужгородської ОТГ, з адміністративним центром в м. Ужгород.

З огляду на це, з метою врахування думки і волі громади, прошу підписатися під цим колективним зверненням, щоб не допустити прийняття однобокого рішення Закарпатською обласною радою без попереднього схвалення та погодження його з відповідними громадами.

P.S. До неділі 22.09.2019 року кожен матиме можливість підписатися під даним зверненням особисто – йдеться у дописі.

Варто додати, що раніше, 7 серпня 2019 року, Коритнянська сільська рада в особі голови Ігоря Бадиди вже зверталася до керівництва області з проханням врахувати можливість приєднання сіл Кінчеш та Коритняни до потенційної Холмківської ОТГ.

Своє занепокоєння інформацією про приєднання сіл потенційної Холмківської ОТГ до Ужгорода в соцмережі FB висловлюють і жителі Сторожниці, Концова, Минаю, Холмоку та Розівки.

Офіційної реакції від обласної ради та Закарпатської ОДА поки не надходило. Новий план перспективного розвитку регіону від громади приховується.

Відправ другу:
Залишіть коментар


Додано один коментар.