Ужгородські тревел-зустрічі: мандрівник Тудор Кілару розповів про колоритну Японію (ВІДЕО)


15 днів у Японії. Про подорож до країни сонця, що сходить, про особливості тамтешнього менталітету та що варто відвідати і побачити на тревел-зустрічі в Ужгороді розповідав журналіст, турист зі стажем, мандрівник Тудор Кілару.

Поділився Тудор і лайфхаками, як економно і без великих витрат побачити Японію. Для себе обрав варіанти не популярних туристичних маршрутів.

У Токіо – 35 млн людей. Втім, японці дуже цінують власний та особистий простір оточуючих, тож є організованими. Навіть базових знань англійської мови вам вистачить, аби порозумітися із місцевими. Водночас, усі вказівники, туристичні позначки, станції в метро тощо продубльовані англійською. Японія активно готується до літньої Олімпіади, яка відбудеться у 2020-му: перелаштовують навіть мобільний інтернет.

Токіо – це агломерат, який перетікає в інше місто, в Йокогаму, наприклад. У них нема такого, коли їдеш трасою, і тут у тебе Оноківці, поле, нічого, Невицьке. Нема там такого. Там будівлі, будівлі, будівлі, гора, будівлі, будівлі, все навколо в містах. Коли поїхав трошки далі, на самий південь, побачив уже природу приблизно, без натовпу населення та висоток. Якщо ж ми говоримо про Токіо, то так: 35 млн людей, але все так організовано, так чітко, які вони самоорганізовані люди, у них немає хаосу. – розповів мандрівник.

Подробиці в сюжеті УжІнформ:

Відправ другу:
Залишіть коментар