Нова власниця ділянки у мікрорайоні "Малий Галагов" має той самий телефон, що й у дружини Андрія Андріїва


Це чітко вказує на наявність корупційної складової у цьому питанні.

Тетяна Ковач, власниця будівлі колишньої котельні, розташованої за адресою вул. Олександра Довженка, 5, яка учора на сесії отримала від міської ради дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під цією спорудою в історичному кварталі “Малий Галагов” з подальшою передачею її в оренду, зареєстрована за тим самим номером мобільного телефона, що й дружина депутата Закарпатської обласної ради Андрія Андріїва – брата міського голови Ужгорода Богдана Андріїва.

Про це в соціальній мережі Фейсбук повідомила спільнота Save Uzhhorod, пише ЗакарпаттяНет.

Вказану інформацію можна перевірити на офіційному сайті Міністерства юстиції.

Тобто, як і інформувало Закарпаття онлайн напередодні сесії, на яку було винесено це питання, за ним “проглядаються інтереси особисто міського голови Ужгорода Богдана Андріїва, хоча фактично споруду оформлено на “піджака”.

Раніше, 12 грудня, сесія Ужгородської міської ради прийняла рішення дозволити викуп котельні 167 м2 в центрі Ужгорода по вул. Довженка, 5 (напроти СБУ) підприємцю Ковач Тетяні Юріївні. Остання є сестрою новообраного голови Оноківської ОТГ. Її чоловік – чиновник управління екології ОДА.

На думку першого заступника міського голови Іштвана Цапа, тепер існує загроза, що “в самому історичному центрі, в серці архітектурного комплексу «Малий Галагов», який готується до номінації в список ЮНЕСКО, незабаром виросте черговий бетонно-скляний монстр”.

Відправ другу:
Залишіть коментар