У селах Кінчеш та Коритняни сільський голова перевтілився у Санту для потребуючих

Вже не перший рік, перебуваючи на посаді Коритнянського сільського голови Бадида Ігор Васильович продовжує добру традицію різдвяних та новорічних привітань малозабезпечених жителів сіл Коритняни та Кінчеш, Ужгородського району.

Разом з працівниками сільської ради та окремими представниками депутатського корпусу сільради, Ігор Бадида дарує окремим жителям сіл різдвяні подарунки, які стануть у нагоді у цей нелегкий час для малозабезпечених людей та дадуть їм змогу провести свята не за порожнім столом.

Що важливо, такі подарунки вручаються кожній сімї особисто представниками місцевої ради, а сільський голова, виявляючи повагу до жителів громади, особисто відвідує кожне обійстя та вінчує всіх гараздів даруючи подарунки, ставши ніби таким своєрідним Дідом Морозом.

По різному можна ставитись до таких акцій, хтось може у них побачити певний піар місцевої влади, хтось певні особисті інтереси, однак, не зважаючи на це, така постійна акція позитивно сприймається тими людьми, які не в змозі у повній мірі забезпечити себе продуктами харчування, солодощами на новорічні та різдвяні свята.

Саме тому, хочеться побажати сільському голові Бадиді Ігорю, щоб вона стала не тільки новорічно-різдвяною, а й проводилася і в інші, святкові дати, а іншим людям, представникам громадськості взяти приклад та не забувати про тих, хто потребує окремої уваги та допомоги.

Відправ другу:
Залишіть коментар


Додано 4 коментарі (-ів)