Чому зірвалося представлення Олексія Петрова в якості голови Закарпатської ОДА, - ЗМІ


Сьогодні презедент Зеленський мав представити нового голову Закарпатської обласної державної адміністрації – генерал-майора Служби безпеки України Олексія Петрова, але засумнівався. Чому?

Трошки роздумів Віталія Глаголи, чому зірвалося представлення Олексія Петрова.

Відправ другу:
Залишіть коментар


Додано 3 коментарі (-ів)
  1. Те що у 2014-2015 р.р. з Києва, у т.ч. з СБУ сєпарам ПОСТІЙНО зливалася інформація про операції України в зоні АТО відомий факт, про який точно знають атошники з СБУ, десантура ЗСУ, які відчували, підозрювали, що щось не так – провал за провалом, але Київ мовчав ? – це трагедія через яку загинуло багато людей і Грицак теж у цьому винен, як винний у тому, що заборонив брати на службу в АТО офіцерів ЗАПАСУ (не путати у відставці) СБУ (45-50 р.), які дуже були і є потрібними на Сході. Якщо Шамана розколять , а це треба зробити будь-якими методами, ми всі будемо у шоці скільки у нас зрадників у силових відомствах (ще не добрались до поліції та ДПСУ). На службу (особливо у ВБ) треба вертати старі кадри а не брати “золоту” продажну молодь, яка кидала посвідчення на стіл коли її посилали на Схід.

  2. Невже немає достойного закарпатця на цю посаду, що треба призначати силовика?
    У чому фішка цієї кандидатури? Він що, чарівник, який помахом палички зліквідує корупцію на митниці та на кордоні, наркоторгівлю , нелегалів і т.п.? Це така зараза, як ковід, тут потрібне неабияке вміння, до того ж, це призначення неодмінно викличе незадоволення закарпатського істеблішменту і місцевих “рішал”.