​​На Великдень поліція штрафуватиме тих, хто прийде до храмів

Якщо попри усі застереження, під церквами все одно збиратимуться скупчення людей, поліція реагуватиме у два етапи: на першому – попереджатиме громадян про порушення, на другому – складатиме на них адмінпротокол і штрафуватиме.

Розмір штрафу за порушення правил карантину – 17 тисяч гривень.

Відправ другу:
Залишіть коментар


Додано 8 коментарі (-ів)
  1. Най штрафуе полiцiя себе тай тих хто в костюмчиках тай у галстучках то е депутатики там з зарплати можна й штрафувати а не простих людей

  2. Ніхто не має права не випускати в церкву, краще нехай подумають як людям дати роботу, абож нехай забезпечать людей всім необхідним

  3. Заходжу сюди і – один єдиний адекватний коментар (“Громадянин сказав, п’ятниця, 17 квітня….”). І все. Всі решта – круглі ідіоти, дегенерати, дебіли, олігофрени і біосміття. Подумати тільки, українці (чи може ці люди себе вважають не українцями, я не знаю) з піною біля рота добиваються права на самознищення. Право кожного українця заразитися і заражати інших. Країна потомків рабів. Країна неповноцінних істот, морально і розумово нижчих, ніж люди. Які ж ви жалюгідні і розумово відсталі, вас силою намагаються врятувати від зараження, а ви все одно прете в ті церкви, прете в ті ринки і тікаєте з тих обсервацій. І окрема тема – заробітчани – чекали до останнього в заражених країнах (тій ж Італії), а потім масово поперли в Україну, так, ніби тут їх сильно хтось крім Президента (ха-ха) чекав! Хулі вам там не сиділось за бугром? Що, лавочку прикрили і копен дупен русіш швайне, а? І що заважало нормально як люди приїхати на початку березня, а не АЖ після того, як кордон (“тіпа”) закрили? Егоїстичні кретини і мудаки, яким вічно насрати на ближнього свого. Воно тупе, дурне і наглюще. Буде порушувати закон і правила, і елементарну людську мораль, наражаючи інших на небезпеку. Під кордоном стоять буси і забирають та розвозять за гроші всіх прибулих (і в тому числі потенційно хворих) по домівках, прямо порушуючи наказ про обов’язкову 14-денно обсервацію. Бо водіям бусів треба гроші (бізнес пропав, як люди перестали масово їздити), а самим українським “блудним синам” начхати на ту обсервацію, вони хочуть добратись до рідного села чи містечка і погодувати свої свині. Взагалі важко вгадати, що твориться в черепах цих макак. Ну ти їдеш, ну що тобі вперлось, чи зараз сидіти вдома без роботи, чи через 14 днів? Все одно, поки що все закрито і багато хто без роботи сидить. То варто значить попертись по родичах і їх ще заразити, якщо що?
    І звісно, я не применшую вини самої української влади і в тому числі особисто Зеленського, головного брехуна країни. У виступах він ніби все правильно каже, а в реальності воно все робиться через жопу. Тупі неспроможні кретини, бездари, у яких руки ростуть з одного місця, а в голові живуть щурі, які вже давно з’їли весь мозок. І це поєднання бездарної влади, провального менеджменту, неякісного (а подекуди й взагалі відсутнього) забезпечення, браку грошей і ПОВАЛЬНОЇ ДУРОСТІ населення. Це рецепт, як повернутися у лихі 90-ті.