Закарпатська ОДА не погоджується із перспективним планом ОТГ, який затвердив Кабмін


Під час сьогоднішнього брифінгу голова Закарпатської ОДА Олексій Петров прокоментував ситуацію щодо перспективного плану формування територій області. Нагадаємо, що у затвердженому Кабінетом Міністрів України документі з’явилися корективи, які обурили ряд населених пунктів.

“Закарпатська область була однією з останніх, яка мала позитивну динаміку щодо формування перспективних об’єднань територіальних громад. Уряд попередньо затвердив перспективний план територій Закарпатської області, але, на жаль, виникли деякі моменти щодо меж і кордонів ОТГ”, – заявив Петров.

За словами голови ОДА, у план “були внесені корективи під час розгляду”:

“Є така процедура, що передбачає регламент, з урахуванням позицій народних депутатів, які представляють округи і ОТГ, у томи числі, за рахунок пропозицій асоціації об’єднаних територіальних громад були внесені корективи, які викликали певний громадський спротив, обурення представників населених пунктів у трьох районах”.

Петров також додав, що зустрічався із представниками цих населених пунктів:

“З ними я зустрічався, ми обговорювали (ситуацію, що склалася із затвердженим перспективним планом – ред.), ними навіть були проведені протестні акції… Ми пояснювали представникам, що не згодні із остаточним планом, який був підписаний Кабміном. Я підготував листа на Кабмін з тим, аби все ж таки врахувати всі застереження, які були нами погоджені”, – прокоментував ситуацію голова Закарпатської ОДА Олексій Петров.

Сайт міста Ужгород 0312.ua

Відправ другу:
Залишіть коментар


Додано один коментар.