Розстріляв з рушниці сімох людей: страшне вбивство на березі озера сколихнуло всю країну (ФОТО)


У ніч на п’ятницю, 22 травня, у Житомирській області чоловік розстріляв з рушниці сімох людей.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, інцидент стався на березі ставка у районі села Новоселиця Попільнянського району.

«Відпочивала компанія киян, старих друзів, які там збиралися вже не раз порибалити. Всього їх було дев’ять осіб, включаючи орендаря ставка», — йдеться у повідомленні.

За даними слідства, після розпиття спиртних напоїв шестеро осіб лягли спати у сарайчику, що стоїть на берегу ставка, а ще двоє залишилися з орендарем ставка.

Конфлікт між чоловіками спалахнув вже близько першої години ночі.

«Орендар ставка, професійний мисливець, на ґрунті раптово виниклих різких неприязних відносин, почав розстрілювати відвідувачів з гладкоствольної мисливської рушниці марки ІЖ. Спочатку він убив двох, які залишалися поруч з ним. Потім почав розстрілювати шістьох сплячих», — розповів Геращенко.

При цьому, одному чоловіку вдалося втекти до лісу, дістатися найближчого села і викликати правоохоронців.

«Підозрюваний у вбивстві семи осіб затриманий поліцейськими і перебуває під вартою. Рушницю, з якої було здійснено масове вбивство, вилучено. Затриманого буде направлено на судово-психіатричну експертизу», — додав заступник голови МВС.

Відправ другу:
Залишіть коментар