Буси, заробітчани, посилки - на КПП "Тиса" заблоковано рух та стягнуто сотні прикордонників

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На КПП «Тиса» автомобіль прикордонників люди зіштовхнули в кювет (ВІДЕО)

Про це пише В. Глагола у своєму телеграм каналі:

Потасовка на КПП «Тиса»: пункт пропуску перекрито для руху в обидва напрямки. Водії та пасажири бусів із посилками італійських заробітчан відмовляються розмитнювати свій вантаж і перекривають виїзд із КПП для усіх інших. Зараз там стоїть 50 неоформлених бусів.

На місце стягнути усі резерви Чопського прикордонного загону та додатково 50 прикордонників із міста Львів, які автівками і щитками заблокували можливість без оформлення покинути пункт пропуску «Тиса».

За моєю інформацією передісторія така: раніше водії бусів із посилками платити за те, аби в‘їхати без розмитнення на територію України 500€ з буса, а зараз від них вимагають розмитнити вміст мікроавтобуса за ціною 1€/кг, а ті відмовляються. З угорського боку на в’їзд в Україну черга розтягнулась вже на кілька кілометрів. Угорці не запускають нікого на територію свого КПП. Отак;)

Наскільки мені відомо, вчора під час селектору із Зеленським президент закликав усі служби не йти на поступки. Єдина умова – розмитнення товару – пише журналіст.

Оригінальний допис із Telegram:

Відправ другу:
Залишіть коментар


Додано 5 коментарі (-ів)
  1. За що платити мито скажіть будь ласка ;.:за те що батька чи чоловіка чи брата не було вдома 3 ..4 .. 5… місяців ,за те що не бачив рідних і гарував щоб годувати сім’ю бо наша славна україна вимушена іти за кордон щоб виживать ..а не жити як живуть люди у цивілізованій країні яка дбає про свій народ і їхні права. Ау нас останню одежу злуплять із заробітчанина щоб нагріти свої руки загребущі .ГАНЬБА ТАКІЙ КРАЇНІ І ПРЕЗИДЕНТУ ЗА ВЧИНКИ ГОЛОВНОГО АПАРАТУ УПРАВЛІННЯ КРАЇНОЮ

  2. Люди ви смішні, все правельно влада робить щоб платили по 1 євро за кілограм це податкі краще так чим платити в карман прикордоникам. Я не розумію взагалі в чому тут проблема як ви хочити підняти економіку країни не плативши податкі. Нехай перевізники піднімають тариф по 2 євро за кіло і будуть мати гроші нічого не втратять