В Ужгороді звільнятимуть водіїв, які беруть гроші за проїзд у пенсіонерів (ВІДЕО)


Про це повідомив начальник відділу транспорту Ужгородської міськради Петро Бобик.

Кореспондентка Суспільногопроїхалася в міських автобусах і стала свідком різних випадків. Пенсіонерка Любов Журжа зайшла до автобуса та оплатила проїзд. Водій Володимир Шрамко гроші за проїзд взяв, про те, що пенсіонери відсьогодні користуються громадським транспортом безкоштовно, жінку не повідомив.

«Якщо дають за проїзд, то що тоді? Вона ж мені не показала посвідчення. Якщо не показує посвідчення, то просимо і показують його», — каже водій.

Уже наступній пасажирці водій сказав, що пенсіонери проїзд не оплачують. Втім, жінка, Меланія, все ж дала за проїзд 5 гривень. Каже: це було її бажання.

«Я йому там 5 гривень дала, але це моє бажання, три-два гривні дати. Я не знала, які правила. Не встигла просто, я з лікарні їду» .

Марія Сенич за проїзд не платила. Розповіла, що про пільговий проїзд чула, але гроші для оплати все ж приготувала:

«А я чула вчора Андріїв сказав, що не треба, але гроші приготувала. Думаю, щоб за мною не кричав на цілий автобус, я краще заплачу».

Ірина Ухач розповіла, що проїзд оплатила.

«Сьогодні просив, огризався 21-й. Сказав: поки йде карантинний період — треба платити і був злий. Пояснював, що не чекайте другий, бо все одно платний»

Для пенсіонерів Ужгорода діє пільговий проїзд. Його мають надавати усі міські перевізники, розповів начальник відділу транспорту Ужгородської міськради Петро Бобик.

«Декілька скарг сьогодні було. Навіть дзвонили нам, казали, що вимагають оплату за проїзд. Ми оперативно зв’язалися з перевізником. Через деякий час пасажир віддзвонився і сказав, що він має можливість здійснити пільгову поїздку», — прокоментував Петро Бобик.

За словами начальник відділу транспорту, якщо водії будуть систематично порушувати правила перевезення пільговиків, їх звільнятимуть.

Відправ другу:
Залишіть коментар


Додано один коментар.
  1. От якби пенсіонерам зробили проїзні квитки на два проїзди в день то було б набагато краще.Бо все ж таки є пенсіонери яким нічого робити то вони цілими днями і їздять в автобусах,особливо з ранку це трохи дратує.Коли запізнюєшся на роботу а автобус забитий пенсіонерами і приходиться чекати наступний.