Керівництво Закарпатської області не дозволило відкрити кафе і ресторани в області


Керівництво Закарпатської області не дозволило відкрити кафе і ресторани на Закарпатті.

Про це пише Віталій Глагола.

На Закарпатті поки неможлива повноцінна робота закладів громадського харчування – прийом клієнтів у закритих приміщеннях.

Голова Закарпатської ОДА Олексій Петров навпаки закликав поліцію посилити контроль: «Забезпечити здійснення контролю в установленому порядку за дотриманням суб’єктами господарювання та громадянами протиепідемічних заходів під час карантину, зокрема рекомендацій МОЗ України щодо дотримання соціальної дистанції та використання засобів індивідуального захисту, особливу увагу звернути на заклади громадського харчування та місця торгівлі»
Натомість головний санітарний лікар України Віктор Ляшко на сьогоднішньому брифінгу не відніс Закарпаття до переліку областей у яких відкриття кафе під забороною.

“За індикаторами у нас сьогодні не проходять: із захворюваності – Київ, Волинська область, Житомирська область, Львівська область, Рівненська область та Чернівці, а за тестуваннями не проходять Донецька область, Луганська – майже проходить, але 11,96 на 100 000 населення” , – сказав Ляшко.

Як бачите – ні слова про Закарпаття. Більше дивіться у відео. Питання про відкриття ресторанів та кафе для відвідування у середині приміщення перенесли на вівторок, 9 червня.

Про це Петров розповів своєму речнику на моє прохання прояснити ситуацію.

Відправ другу:
Залишіть коментар