Виконком УАФ буде скликати позачергову конференцію, де вирішуватимуть долю ФК "Минай"

Виконком УАФ не взяв на себе рішення стосовно підвищення у класі ФК “Минай” та буде скликати позачергову конференцію.

Захід запланували провести 11 червня. На позачерговій конференції повинні визначитися чи продовжувати змагання у Першій та Другій лігах України. Раніше клуби висловились із цього приводу і більшість команд повідомило, що сенсу в проведенні змагань вже немає.

Раніше ми повідомляли, що виконком УАФ має намір достроково завершити змагання у Першій лізі із збереженням поточного результату. Таким чином перші три команди повинні отримати підвищення у класі. Враховуючи ситуацію в турнірній таблиці цими командами стануть: “Волинь” Луцьк, “Рух” Львів” та ФК “Минай”.

Однак, у ФК “Минай” зовсім інша ситуація. Клуб перебуває на третій сходинці, яка дає право на підвищення у класі, але ще три команди мають однакову кількість очок із закарпатським клубом. Наразі у діло йде статистика особистих зустрічей.

Зазначимо, що керівництво луцької “Волині”, яка йде у чемпіонаті першою, також відмовляється догравати сезон через те, що ПФЛ не виконало ті забов’язання, які були обіцяні перед планом відновлення сезону.

Відправ другу:
Залишіть коментар