Roberto Cavali, Karl Lagerfeld, Kipling - закарпатські митники вилучили брендовий одяг

Напередодні на митному посту «Тиса» Закарпатської митниці Держмитслужби припинено незаконне ввезення брендового одягу, сумок та кепок. Ввозив товари громадянин України на мікроавтобусі «MERSEDES-BENZ SPRINTER 313» з причепом. Українець повертався з Італії. Формою проходження митного контролю громадянин обрав «червоний коридор».

Працівники митниці запропонували співвітчизнику заповнити митну декларацію, в якій той вказав паспортні дані, відомості про транспортний засіб та наявність особистих речей та супроводжуваного багажу.

При усному опитуванні українець підтвердив відомості, вказані ним у митній декларації, та заперечив наявність будь-яких інших товарів, в тому числі таких, переміщення яких через митний кордон України заборонено або обмежено.

В ході митного контролю транспортного засобу та речей громадянина митники виявили незаявлені в митній декларації та при усному опитуванні товари іноземного виробництва, зокрема футболки, поло, шорти, джинси, кепки, сумки, рюкзак таких торгових марок: «FRANKIE MORELLO», «ROBERTO CAVALI», «CASTELBAJAC», «BILLIONAIRE», «RICH», «KARL LAGERFELD», «VOMIN TALIANI», «TRUSSARDI» , «BAGUTTA», «POMPEI», «KIPLING».

Вартість виявленого товару перевищує 500 євро та потребує додаткової оцінки із залученням спеціаліста-експерта.

Відправ другу:
Залишіть коментар