У трьох потерпілих в ДТП на Ужгородщині виявили COVID-19


У трьох пасажирів COVID-19: у потерпілих в ДТП мікроавтобусу, що перевернувся на трасі між Ужгородом та Мукачевом виявили коронавірусну інфекцію.

Про це пише Віталій Глагола.

За процедурою, усім кого привозить швидка до лікарні під час госпіталізації роблять експрес-тест на коронавірус. У всіх трьох постраждалих, яких привезли до ЦМКЛ Ужгорода такий тест виявився позитивним. Їх одразу ізолювали і взяли біоматеріали для лабораточного тестування.

Усіх, хто контактував із потерпілими, а також надавав допомогу після ДТП повинні звернутись до сімейних лікарів і здати тест в момент 7-14 днів після контакту. Це стосується і 2 екіпажів поліції та 4 екіпажів швидкої допомоги.

Відправ другу:
Залишіть коментар


Додано 14 коментарі (-ів)
  1. Но то як розуміти? Людина без симптомів потрапила у аварію взяли тест і він позитивний. Якщо не потрапили в лікарню то і не знали шо хворі. Або тести наші показують хоть шо.

  2. Жінка,яка загинула….це 100%від covid 19!
    Я ще вчора хотіла написати коментарій,що ці бідні люди будуть мати короновірус,просто не хотіла забігати на перед!
    Якщо хтось хоче мати позитивний тест…то вам треба попасти лише в лікарню,не важливо з чим і внаслідок чого!У всіх наших бідах винуватий лише один короновірус!Позор!!!

  3. То Україна. Треба статистику? Нема проблем….. Зроблять статистику. Всім підряд будуть лупити COVID-19.
    Ніколи в цій державі не буде порядку поки не вимруть продажні шкури.

  4. Шо тут не понятного?Подивіться які областя в червоній зоні,закарпатська ,львовська ,волиньська,там де робочі кордони!!По місцю роботи нема,за кордон не пускають!!І не світить з такими показниками придуманними ще довго!!

  5. Люди добрі, схаменіться,що ви пишете,який коронавірус?Це мій рідний дядько!!!Аварія,а вам би лиш писати!!!Бога побійтеся,бо життя непередбачуване!!!Кримінал за таку інформацію світить!!!

  6. Редактори статті – ви дебіли з великої букви! -Постраждалі входячи в ринок Уж.,бо там торгували молочкою,кожній виміряли темпер.,бо не запускають інакше, що ви пишите,людина яка потрапила в дтп з травмами,переломами та струсами і шоком не температура могла підскочити на місці а й серце стати! Шкода що такий брєд пустили в розголос! Сором! Не країна а продажні рила за діагнозом ковід!

  7. Безсимптомних хворих 70%,зважаючи на те,що тепер хвиля звороби накрила Закарпаття,нічого дивно(а уі люди часом не з активно хворіючого зараз Заріччя??? Там цілими вулицями хворіють)

  8. Ці люди з свсіднього з Липчею села. Більш ніж в половини є там родичі. Чого чудують і плюються всі. Вчора в Хусті в реанімації відключили від апарату ШВЛ лікарку. Сьогодні двоє померло, кисень не встигають довожувати в реанімацію,а нам би лиш дурню писати. Скорше повірять в те ,що поливали з самольту чим в саму складність хвороби.Є дуже гарна поговорка- ” Не всіх дурних война убила” Це в точку за тих хто не вірить в існування вірусу.

  9. Які ви наївні хто в цю дурню вірить. Вірус він існує,но не такий страшний як його малюють,він може і може пройти без симптомно,а ті хто раніше помирав від своїх болячок хронічних(асми,раку,інсульту)тепер помирають від корони. Скоро помруть всі від голоду,і від паніки,від страху, бо нема де заробити кордони закриті,це ще зима не прийшла,тепер за газ і влітку треба платити,а що буде взимку, коли нема де заробити. Ви не боїтеся? Вам мабуть держава дасть?