Міністр охорони здоров'я заявив, що на Закарпатті можуть посилити карантин

Зі слів керівника МОЗ, через перевищення ряду критеріїв щодо розповсюдження коронавірусу у 13 областях, зокрема і на Закарпатті, можуть посилити карантин.

Зокрема, головні санітарні лікарі цих регіонів будуть звертатися до комісій ТЕБ та НС щодо посилення карантинних заходів на цих територіях.

Степанов зазначив, що посилення карантинних заходів може стосуватися роботи міського транспорту, спортивних закладів, а також дошкільних і “решти закладів, які є в країні”

“В умовах адаптивного карантину ми побачили різке зростання кількості нових випадків, погіршення динаміки, різке заповнення ліжок у лікарнях, які виділені під COVID-19. Тобто ті критерії, які у нас визначені в постанові, перебільшені по 13 областях нашої країни – це і західні області, і місто Київ. Тому буде відповідне подання від головних санітарних лікарів областей на регіональні комісії ТЕБ та НС, які будуть приймати рішення щодо посилення карантинних заходів на території того чи іншого регіону”, — зазначив Максим Степанов.

Відправ другу:
Залишіть коментар


Додано один коментар.
  1. Коли вимоги карантину зменшували, потрібно було посилити контроль за виконанням вимог людьми у місцях масового скупчення … А вийшло навпаки , – поліції практично ніде не видно , ніхто не контролює вживання масок, тощо ! Ось і прийшла друга хвиля інфекції ! Про що це свідчить ? Що Україною керують люди “низької якості” , за словами української фашистки, послідовниці Гітлера , пані Третьякової ! Та й для чого далеко ходити , – вся та банда “слуг” є діячами такої низької якості, що навіть дивно, як у сім’ях де не було безробітних , з’явилися такі ви@лядки-фашисти не те що “низької якості”, а взагалі НЕЛЮДЬ ! Починаючи з зе, єрмаків, разумкових, арахамій, тищенків, третьякових, верещуків, та й взагалі це стосується ВСІХ “слуг Путіна і українських олігархів” !!! Вони ВСІ є послідовниками Гітлера ! Той в Німеччині знищував психічно хворих , і ці виродки знищують психіатричні медичні заклади, той розстрілював і труїв у газових камерах невиліковно хворих і ця НЕЛЮДЬ закриває туберкульозні медичні заклади, прирікаючи на смерть хворих українців ! З приходом зе і його банди в Україні остаточно переміг олігархічний фашизм , який ПОВНІСТЮ ЗНИЩУЄ всі права людини в країні ! “Слуга народа”= ФАШИСТ !