Ужгородським закладам громадського харчування не дозволили працювати до опівночі

Власники ужгородських кав’ярень, ресторанів та їдалень виступили проти зачинення їхніх закладів о десятій вечора. Нині вони двічі зустрічалися з керівництвом міста та області, розповіла організаторка Тамара Готра.

Просять переглянути рішення комісії від 3 липня про те, що заклади громадського харчування можуть працювати щодня лише до 22 години.

Любомир Диковець — співвласник двох пабів в Ужгороді — прийшов на зустріч із міським головою просити продовжити роботу закладів з 22 години до півночі. Каже: переконаний, що закон про заборону працювати терасам після 22-ї години, не дозволить підприємцям стати на ноги, вийти із боргів і зобов’язань

«Нам треба довше працювати, — каже підприємець, — тому що більшість людей на роботі тепер, і вони мають можливість тільки після роботи прийти випити чи поїсти. Ми вважаємо, що ті податки, які ми сплачуємо, ми маємо їх із чогось платити».

Більше – у сюжеті Суспільне ТБ.

Відправ другу:
Залишіть коментар


Додано 3 коментарі (-ів)
  1. Це в Основном 80%-БАРИГИ….Налоги не Платять а Лиш ЗАРАЖАТИ ГОТОВІ і День і В НІЧ-і ПІСЛЯ 22час-ПЬЯНКИ і СПАЮВАТИ ЗАРАЖАТИ Людей-а Шоб Собі більше грошей -бариги…не жалко