У Виноградові поліція активно взялася за порушників правил паркування (ФОТО)

Варто відзначити, що в останній час центральними вулицями Виноградова (і не лише) було майже неможливо проїхати, адже водії масово недотримувалися схеми паркування у місті, порушували ПДР, чим провокували довготривалі затори.

Через неправильно припарковані авто у місті, в заторах часто застрягали спецавтомобілі швидкої допомоги та МНС, що в результаті приводило до непоправних втрат людських життів та майна громадян!

І хоча мешканці Виноградівщини добре знайомі із правила дорожнього руху в країнах близького зарубіжжя та перетнувши кордон до Європи чітко їх дотримуються, нажаль вже вдома в районі, місті чи селі дозволяють собі нехтувати ними!

Навіть сьогодні під час активного патрулювання правоохоронцями міста, знаходяться окремі водії, які злісно не дотримуються правил, що свідчить про низький рівень їньої правової свідомості.

Прийшов час всім нам задуматись, якщо Україна взяла вектор на Європейський Союз то може варто почати змінюватися і нам українцям і першим кроком має стати – чітке дотримання законів своєї країни, адже від цього безумовно покращиться життя громадян та його умови.

Зі свого боку виконавчий комітет, депутатський корпус Виноградівської міської ради та свідомі і законослухняні мешканці міста висловлюють подяку та позитивно відзначають роботу працівників Виноградівського відділення поліції, які впродовж останніх днів активно працюють у напрямку підвищення рівня безпеки дорожнього руху, контролю за дотримання водіями Правил дорожнього руху та схеми паркування у місті та складають на правопорушників адмінпротоколи.

Відправ другу:
Залишіть коментар