В Ужгороді BMW влетіла у «швидку» - 5 потерпілих (ФОТО, ВІДЕО)

Про це повідомляє журналіст Віталій Глагола у своєму телеграм-каналі:

“BMW влетіла у «швидку» – 5 потерпілих. В Ужгороді на вулиці Собранецькій чорна BMW влетіла в Ford швидкої допомоги, що саме виїздив із станції швидкої допомо на виклик. У підсумку 5 потерпілих. 1 водій BMW та 4 працівників бригади швидкої допомоги. Наразі усі учасники ДТП госпіталізовані”, – пише журналіст.

Відправ другу:
Залишіть коментар


Додано 6 коментарі (-ів)
  1. Бенца бенца! Наркотою торгував, поняв шо особо не заробить, а спускатися до рівня лангвізера тупо. Взяв і став альфонсом)) страшненька жіночка зато який в неі татко! Квартиру подарував, бмв подарував) грошики дає) тепер і відмаже

  2. Ахахахах Бенца туй попав! Ліпше бись самий здох! Від тебе і так вічні проблеми і вонь з гнилого рота! Жалко сімю Бокочів шо мавуть такого зятя!

  3. Вчилася з Бенцою в університеті! Постійно ходив і обговорював всіх дівчат: та страшна, та товста та гуляща! Толком сам нічого не досягнув у житті! А тут я йду і бачу яка в нього жінка… в мене трохи очі не випали! А де моделі з вікторіі сікрет? Але потім однокурсник сказав шо Сергій став альфонсом… бистро зробив діточок і тепер створює такі ситуаціі не на свому бмв… яке ж справедливе життя)

  4. Очень бесящий чувак… наглая жирная морда! Мусорская крыска! Везде засунется где выгодно! Еще и проблем создаст сейчас всей скорой помощи доказывая что прав