Не навчання: у центрі Луцька невідомий захопив автобус з людьми та погрожує його підірвати (ВІДЕО)


У Луцьку в центральній частині міста поблизу Центрального майдану невідомий чоловік захопив автобус із заручниками. У поліції кажуть, що він може мати з собою вибухівку та зброю.

Захоплення заручників у центрі Луцька: що відомо


Начальник Нацполіції у Волинській області Юрій Крошко на місці інциденту розповів, що зловмисник сам зателефонував до поліції та повідомив, що взяв у заручники пасажирів рейсового автобуса. Крім того, він пригрозив його підірвати. Також чоловік зазначив, що у нього є гранати й інша автоматична зброя. Відео з коментарем керівника Нацполіції Волині опублікували у фейсбуці.

Наразі відомо, що чоловік висунув правоохоронцям свої умови. З ним ведуться перемовини. Із захопником зв’язуються телефоном. Як встановили у поліції на своїй сторінці у соцмережах чоловік постійно пише про дослівно: “Невдоволення системою в Україні”.

За словами керівника місцевої поліції, чоловік опублікував у соцмережах пост з невдоволенням системою, уточнених вимог та претензій зловмисник не висуває. Поліціянти ведуть перемовини та намагаються обмежити доступ цивільних у центральну частину міста.

До мешканців та гостей міста звертаються з проханням поставитись із розумінням та заради власної безпеки не йти та не їхати у центр Луцька.

Близько 10:10 у центрі пролунала автоматна черга.

На склі автобуса видно сліди від куль.

Відправ другу:
Залишіть коментар