В Ужгороді відійшла у вічність відома український адвокат, журналіст, професор Ольга Машкаринець


21 липня 2020 року, в м. Ужгороді на 59-му році життя, дочасно відійшла у вічність відомий український адвокат, журналіст, доктор юридичних наук, професор Ольга Антонівна Машкаринець (01.11.1960, м. Львів – 21.07.2020, м. Ужгород).

Ольга Антонівна була щирою, душевною людиною, гарною і люблячою мамою, вірною супутницею в сімейному житті, надійним другом, високопрофесійним фахівцем в галузі права та адвокатом, журналістом, педагогом, науковцем, патріотом своєї нації і держави України, прихожанкою та хористкою кафедрального храму апостола українського Андрія Первозваного Православної Церкви України м. Ужгорода.

У неї було іще дуже і дуже багато задумів і мрій на майбутнє, але безжалісна смерть дочасно забрала її від своїх любимих дочок, рідного чоловіка, поважаючих і люблячих її близьких, друзів та колег.

З цієї сумної події, Управління Мукачівсько-Карпатської єпархії Православної Церкви України, ректора, науково-педагогічний колектив, співробітники та студенти Карпатського університету імені Августина Волошина, колеги по Адвокатському бюро «Срібна Земля» та редакції «Срібна Земля» висловлюють щирі співчуття рідним та близьким у зв’язку із важкою і непоправимою втратою.

Нехай Всемилостивий Господь Бог прийме світлу душу дочасно спочилої у Бозі Ольги Антонівни Машкаринець та зарахує її до Царства Божого, де праведні спочивають.

Вічна їй пам’ять, та блаженний спокій її безсмертній душі…

З повагою, любов’ю та сумом
за дорученням колективів

+ Віктор Бедь,
єпископ Мукачівський і Карпатський,
керуючий Мукачівсько-Карпатською єпархією
Православної Церкви України,
ректор Карпатського університету імені Августина Волошина,
президент Адвокатського бюро «Срібна Земля»,
шеф-редактор газети «Срібна Земля».

Джерело

Відправ другу:
Залишіть коментар


Додано 4 коментарі (-ів)
  1. Доктором юридичних наук не була, навіть не була кандидатом юридичних наук у зв’язку з чим, Посади професора не обіймала і не могла обіймати.