До уваги вступників: сьогодні розпочалась реєстрація до ВНЗ


Сьогодні о 10:00 розпочалася реєстрація електронних кабінетів для вступників, які подаватимуть заяви в електронній формі. Вступники зможуть подати заяви з 13 до 22 серпня.

Заступник міністра освіти і науки України Андрій Вітренко зазначив,що зареєструвати електронний кабінет вступники зможуть протягом всього періоду подання заяв.

Однією з новацій цьогоріч стало те, що є можливість подання електронних заяв для вступників з магістратури на основі ОР бакалавр для тих абітурієнтів, які складали ЄВІ/ЄФВВ. Також є можливим подання електронних заяв вступниками пільгових категорій, які мають хоча б один сертифікат ЗНО 2017-2020 років.

Вже зареєструватися в закладі вищої освіти мали ті вступники, що йдуть на бюджет та мають право складати вступні іспити замість ЗНО чи вступають на спеціальності за творчим конкурсом, щоб пройти вступні випробування у термін з 01 до 12 серпня

У цьому році освітні центри «Крим-Україна» та «Донбас-Україна» будуть створені у всіх закладах вищої освіти, що знаходяться у сфері підпорядкування не тільки МОН, а й МОЗ, Мінкульту, та у трьох закладах вищої освіти системи МВС.

Відправ другу:
Залишіть коментар