У Києві чоловік погрожує підірвати відділення банку: поліція ввела в дію спецоперацію "Грім" (ФОТО, ВІДЕО)


Близько 12 години 3 серпня в приміщення “Універсал банку”, що в бізнес-центрі “Леонардо” в Києві, прийшов чоловік, який заявив, що в його сумці є вибухівка.

Поліція ввела в дію спеціальну операцію “Грім”.

Невідомому чоловіку близько 35 років. Увійшовши в банк, він попросив викликати поліцію, бо в нього буцімто є бомба, повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Працівники банківської установи покинули приміщення, а керівник відділення залишилася за власним бажанням,
– розповів Антон Геращенко.

Працівники поліції ввели в дію спеціальну поліцейську операцію “Грім”, а одночасно розпочали перемовини з терористом.

Через імовірне мінування банку заступник міністра звернувся до киян і гостей столиці. Він попросив змінити маршрут й оминати район перехрестя Богдана Хмельницького й Володимирської.

Біля бізнес-центру з’їхалися силовики – працівники поліції і Нацгвардії. Дорогу вже перекрили. Також тут працюють карети швидкої допомоги й пожежної.

Також з’явилася інформація, що київський терорист хоче, аби його дії висвітлювали засоби масової інформації. Він хоче вийти в прямий ефір одного з центральних телеканалів і озвучити свої вимоги.

На місце також події також з’їхалася важка техніка, зокрема БТР. Антон Геращенко в ефірі одного з телеканалів порівняв це мінування з захопленням заручників у Луцьку.

До слова, поліцейські в коментарі журналістці 24 каналу не могли пояснити, для чого на місце зігнали бронемашини “Козак”. Вони самі пожартували, що це, ймовірно, просто для кількості.

Відправ другу:
Залишіть коментар